METSO -06 METSÄKANALINNUN METSÄSTYSREISSU 30.9. - 6.10.2007

Tämä reissu on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin hieman pidemmälle ehtineille metsästäjille.
Sinun tulee suorittaa metsästyskortti, mutta et välttämättä tarvitse omaa asetta. Retken aikana majoitutaan pääosin Levillä Sissin Kammilla, josta käsin tehdään päivän mittaisia metsästysreissuja Pohjois-Kittilään. Yksi yö majoitutaan laavulla Pokan erämaissa.


REISSUN KULKU:

Kuljetus Lappiin lähtee Helsingistä sunnuntaina 30.9. ja etenee reittiä Lahti - Jyväskylä - Oulu - Rovaniemi - Levi. Illalla majoitutaan Sissin Kammiin Leville Ounasjoen rannalle.

Kuva: Sissin kammi


Ensimmäinen metsästyspäivä on jo maanantai. Maanantaista keskiviikkoon tehdään päivän kestäviä reissuja ja palataan illaksi Kammille saunomaan ja huoltamaan.

Kuva: Teerihän se siinä

Torstaiaamuna lähdetään kauemmaksi maantiestä ja perustetaan leiri sopivaksi katsottuun paikkaan. Päivä metsästetään ja yö vietetään laavulla.

Kuva: Aitoa erätunnelmaa voi kokea laavulla

Perjantaiaamuna siirrytään maantien varteen, josta edelleen Sissin Kammille huoltamaan. Illalla on mahdollisuus tutustua Levin yöelämään. Kuljetus Etelä-Suomeen ja kotiin alkaa lauantaiaamuna. Metsästysretken hinta on 380 EUR/henkilö pitäen sisällään kuljetukset yllä olevalla reitillä, opastuksen ja majoittumiset. Ruuat hankitaan porukalla Sirkasta kaupasta ja kokkaillaan Kammilla.

Metsästyslupa ei kuulu hintaan. Lupa maksoi 49 e vuonna 2005.

Ilmoittautuminen Vaiskan sähköpostiin

Jos haluat koota yrityksesi henkilöstöstä porukan, joka tekee osin töitä ja osin metsästää, ota yhteyttä niin räätälöidään teille oma reissu haluamanne aikana. Suunnitellaan homma niin, että siinä on silmänlumeeksi pari projektikokousta ja kaikki muu aika metsästetään.